Confortul Dusului si Bateriile cu Termostat


Dusul este fara indoiala cea mai relaxanta parte a unei zile incarcate, un fel de preludiu al momentului cand va asezati in pat si nimic nu va mai poate deranja. Fiind atat de important si tinand cont ca se utilizeaza zilnic, baia trebuie sa fie una pe masura, decorata, mobilata si accesorizata cu cele mai calitative produse astfel incat aici sa aveti parte de confort maxim. Nu este foarte complicat sa obtineti asa ceva de la o baie, trebuie doar sa va interesati de tehnologia disponibila si sa fiti in tema cu orice apare nou pe piata deoarece veti fi uimiti cate imbunatatiri se pot aduce tuturor obiectelor sanitare astfel incat acestea sa devina mai economice dar si mai usor de folosit. Fiind vorba despre confortul in timpul dusului sau al baii, un exemplu la indemana sunt acele baterii de baie cu termostat ce imbunatatesc calitatea oricarei spalari. Nu este asa ca de multe ori cand va simteati mai bine sub dus s-a intamplat sa vina un jet de apa mult prea rece sau mult prea fierbinte si sa strice momentul de relaxare? 

Tocmai pentru ca aceste mici intamplari creaza neplaceri foarte mari, bateriile cu termostat au luat nastere exact din dorinta de a elimina astfel de intamplari. Ele sunt concepute in asa fel incat un cartus special din componenta lor sa impiedice oscilatiile de temperatura. Astfel se poate mentine cu usurinta o temperatura constanta a apei, fie ca este vorba de o baie situata la bloc ce se foloseste de centrala comuna, fie de o baie situata la casa ce se foloseste de centrala proprie de apartament. In felul acesta nu va trebui sa reglati des apa pentru a rezulta cea potrivita. Este suficient sa o reglati la inceputul dusului si atat. Avand apa constanta va puteti relaxa de acum fara nicio grija sub jetul dusului cald. Chiar si daca ar fi sa uitam putin de confortul oferita de acest tip de baterii de baie ele tot se pot dovedi utile deoarece ofera si siguranta. De exemplu, imaginati-va ca il spalati pe cel mic. Pentru el o variatie a temperaturii apei nu e doar un disconfort, daca e un jet de apa rece, poate raci imediat, iar daca este unul fierbinte se poate opari. Iata deci, o simpla baterie de baie cat de mult va poate imbunatati calitatea dusului! Un motiv destul de bun pentru a va gandi serios la inlocuirea celei vechi.

Pierrot


"Pierrot, doamnelor si domnilor!", a anuntat vocea metalica a directorului de trupa. "Pierrot, cel care destinde fruntile si incanta sufletele! Pierrot, maestrul pantomimei!". Cine nu auzise de Pierrot cu siguranta nu se afla in incapere. Caci atunci cand buzele cuiva rostesc un nume cunoscut se produce o reactie ciudata, ca si cum in celulele corpului tau au stat pana atunci ascunse bucati mici de amintire care se lipesc deodata pentru a forma un chip stiut. Nobilii au lasat din mana damele si popii, cantaretul cu lauta s-a aplecat lenes intr-o parte, pana si amorezii si-au incetat suspinele prin colturi. Trandafiri au zburat ca ofranda instantaneu din corsaje, draperia rosie s-a unduit a taina. Pierrot afisa un zambet enigmatic, dar in seara aceea nimic nu avea sa fie cum trebuie. Nu s-a inclinat, n-a maimutarit pe nimeni, tinuta lui mandra a ramas rigida. Un singur lucru a facut: a dus degetul aratator la buze si a privit in ochi pe fiecare. Ducesei de Saint-Just i s-a parut ca-i spune: 

"Doamna, cu rubinul de la gat putem hrani pentru o saptamana-ntreg Parisul!". Colonelul Montjuic a tresarit cand buzele comediantului au zambit a dispret:" Ce e viata? Mi-ar parea rau sa n-o am, a zis colonelul prostituatei; e ca si cum n-o am, a raspuns prostituata colonelului", discutia avusese loc cu doua zile in urma cand... de unde aflase nemernicul asta? gandi colonelul. Printesa malateste n-a rezistat ideii ca bufonul ii facea cu ochiul in felul ala desantat in care amantul ei o salutase la venire si-a lesinat. Cat despre contele Bramac si-a vazut pupila desfacandu-i slitul ca atunci cand... "Destul!", a strigat directorul de trupa". Pierrot nu se simte bine asta-seara, de aceea e randul contorsionistilor... doamnelor si domnilor, trupa noastra are placerea sa va...". Cuvintele lui s-au pierdut undeva pe tavanul incaperii, acolo unde mor de obicei, nebagate in seama sau tocite-ntelesuri. Pierrot a trecut prin multime ca un rege printre prosti. L-ar fi sfasiat cu certitudine, daca eticheta nu le-ar fi interzis asta. Sa tragi o palma unui actor, ah, asta nu se face! Sa nu-l platesti, e altceva.