Cand Dumnezeu devine Nutritionist!


Cel putin asta a reiesit dupa ce am gasit pe vastul si cuprinzatorul internet "Dieta lui Dumnezeu". Pentru a face putina lumina in aceasta misterioasa, noua si ciudata dieta, o voi prezenta pe scurt: Tinand dieta lui Dumnezeu, se presupune ca veti respecta principiile alimentare Biblice si veti face si ceva rugaciuni pe parcursul acesteia incercand sa va mentineti intr-o stare zen permanenta deoarece se spune, ajuta la slabire, mai mult garanteaza eliminarea a 10 kg lunar. Pe langa asta, tot ce consumati va trebui bine cautat si scump platit: sa fie eco, bio, natural si asa mai departe. Alimentele permise sunt carnea de oaie, vita, peste, legume, fructe, lapte, branza, cereale si uleiuri numai si numai extravirgine! Alimentele interzise sunt cele procesate sau tratate, carnea de porc, grasimile procesate, dulciurile, zaharul, colorantii, bauturile din comert, apa de la robinet.

Dieta mai presupune spalarea mainilor inainte de masa, rugaciunea, exercitiile fiice zilnice si mancatul, cu masura si numai cand nu sunteti nervoase, speriate sau tensionate. Trebuie sa evitati expunera la campurile electromagnetice, pasta de dinti cu flour si antiprespirantele. Ar mai fi cateva restrictii si cateva sfaturi dar nu de o importanta colosala, acestea fiind principalele aspecte care va vor face sa pierdeti pana la 10 kilograme in cele 40 de zile de dieta. Acestea fiind zise eu, personal am ramas cu foarte multe nalamuriri in privinta dietei sfinte... De unde pana unde stia Dumnezeu de apa de la robinet nociva, alimentele procesate, tratate, extravirginitatea uleiurilor sau de sucurile din comert? Nescriind despre nimic din toate in Biblie nu mi imaginez cum cineva (tot americanii fir-ar ei!) a putut concluziona toate acestea si sa le astearna pe hartie iar altii si mai luminati sa le urmeze cu credinta.

Trecand de la alimentele permise si nepermise de Dumnezeu, ajungem la igiena al carei fan nu prea este El si retinem ca nu ne spalam pe dinti si nici nu ne dam cu deodorant pe parcursul dietei. Cum s-ar traduce... daca veti suferi de foame, sa sufere si cei din jur... macar de mirosul dumneavoastra daca nu tot de foame si ei. Despre campurile magnetice, asta este, Dumnezeu o cere, asa ca spuneti-le prietenilor sa nu va sune pe mobil vre-o 40 de zile iar cuptorul cu microunde scoateti-l din priza. Observ, asadar cu ocazia acestei diete descoperite, ca Dumnezeu oricunde o fi el in Universul acesta are gusturi la femei, le vrea slabute, cu muschii tonifiati si hranite dupa "principiile alimentare biblice". Acum ca ati aflat cel putin partial si care este biletul fetelor catre rai, eu va doresc sincer sa nu mai cititi si credeti toate nebuniile internetului si sa tineti o dieta recomandata de medic, sau de pe un site de specialitate cum este www.retete-slabit.net, nu de Iisus sau Tatal sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu